Boli provocate de hiperaciditate in organism

hiperaciditateaHiperaciditatea duce la boli foarte cunoscute precum reumatism, arteroscleroză, osteoporoză, multiple forme de cancer, gută. De exemplu, când în organism se creează acid fosforic sau acid sulfuric prin oxidarea alimentelor care conţin fosfor sau sulf, puterea acidului este prea mare pentru a fi suportată de organism.
Pentru a rezolva problema, corpul dislocă din sistemul osos, păr, unghii şi dantură, calciu pentru a neutraliza acizii puternici, rezultând un acid mai slab. Şi iată cum apare OSTEOPOROZA prin furtul de calciu. De fapt, excesul de aciditate forţează corpul să ia mai multe minerale alcaline calciu, magneziu, sodiu şi potasiu de la organele vitale şi sistemul osos pentru a neutraliza acizii şi a-i elimina din corp. Ca rezultat, corpul suferă o coroziune severă şi prelungită ce poate continua nedectat până izbucneşte.
Osteoporoza este o afecţiune strâns legată şi de POLIARTRITA REUMATOIDÃ. Relaţia dintre cele două afecţiuni se datorează procesului patogen în sine şi aportului de calciu în organism.
Datorită proprietăţii zeolitului de eliberare de ioni da calciu în organism, administrarea produsului Megamin Activ în osteoporoză şi poliartrită este deosebit de necesară. Organismul compensează calciul pierdut într-un mod simplu şi natural. Deasemenea, proprietatea zeolitului de a neutraliza PH-ul duce la eliminarea factorului declanşator al afecţiunilor menţionate, astfel încât, prin administrare de zeolit, acţionăm asupra cauzei bolii şi nu doar asupra efectului ei. Toxinele generate de tratamentul alopat sunt preluate de zeolit şi eliminate din organism astfel încât acţionăm şi asupra complicaţiilor care apar în aceste afecţiuni. Zeolitul este şi un consumator de radicali liberi, încetinind astfel procesele de oxidare în organism. De aceea, specialiştii recomandă consumul de zeolit şi în distrofiile musculare. Acesta întârzie şi chiar împiedica oxidarea ţesutului muscular.