Megamin activ in terapia cancerului

Cancerul este o boală care se datorează în mare măsură hiperacidităţii organismului. Dacă sângele este foarte acid, inevitabil corpul va depozita substanţe acide în anumite zone pentru a putea păstra caracterul alcalin al sângelui. Astfel, în unele zone din corpul nostru creşte aciditatea (scade PH-ul) şi celulele mor (se transformă în deşeuri acide). Totuşi. o parte din celule se adaptează mediului acid, suferind mutaţii. Ele supravieţuiesc şi devin celule anormale. Acestea se numesc celule maligne. Ele nu corespund cu memoria codului genetic, cresc şi se înmulţesc fără ordine, comportându-se diferit faţă de celulele normale. De exemplu, celulele normale inspiră oxigen şi expiră dioxid de carbon, pe când celulele maligne expiră oxigen la fel ca şi plantele. Din acest motiv putem compara cancerul cu o plantă care creşte în interiorul organismului.

Celula malignă trăieşte, se hrăneşte şi se înmulţeşte în mediu acid.wpid-adeno-p531
Prin proprietatea sa de a neutraliza PH-ul, zeolitul distruge mediul în care celula canceroasă trăieşte, se hrăneşte şi se înmulţeşte. Tratamentul cu zeolit inhibă dezvoltarea cancerului, observându-se în timpul tratamentului scăderea dimensiunii tumorii.
Zeolitul induce moartea programată a celulelor maligne şi blochează recepţionarea semnalelor de creştere de către tumori.
Efectele zeolitului au fost foarte evidente mai ales la pacienţii cu tumori care au urmat tratament chimioterapic şi radioterapie, deoarece toleranţa acestor terapii s-a îmbunătăţit în mod considerabil după administrarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent şi tonic în multe boli grave. În tratamentul cu citostatice, se foloseşte mercur, cadmiu şi plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur şi cadmiu sunt atraşi adânc în structura tip “cuşcă” a zeolitului, până la eliminarea lor din organism.

 

Ce spun specialiştii despre MEGAMIN

 

Dr. SLAVKO IVANOVIĆ, Specialist în medicină, internist nefrolog. Membru al Academiei Europene de Medicină Interdisciplinară. Vicepreşedinte al Institutului de Nanomedicină “Klinomed” din Berlin

“Substanţa activă din Megamin se ataşează de celulele canceroase, distrugându-le, stimulează producţia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programată a celulelor maligne, blochează recepţionarea semnalelor de creştere de către tumori. Mai mult, s-a descoperit că zeolitul tribomecanic acţionează favorabil în multe alte afecţiuni, cum ar fi infecţiile virale bacteriene, boli ale intestinului, bolile stomacului, diabetul, etc.

Prof. Dr. med. Sc. Karl Hecht, Profesor de neurofiziologie. Profesor de fiziologie patologică experimentală şi clinică (“Cariete” Universitatea Humboldt, Berlin). Autor al cărţii “Mineralele naturale-regulatori ai sănătăţii”

“Cercetez în special TMAZ (Zeolitul cu activare tribo-mecanică), substanţa activă din Megamin, ca mijloc de bază pentru abordarea multor boli cronice şi carcinoame (…) Dar poate cea mai importantă proprietate obţinută în urma procesului tehnologic de micronizare prin NANOTEHNOLOGIE este capacitatea Megaminului de a ajunge în mediul celulei bolnave şi de a regla PH-ul acesteia.

Prof. Dr. Ulrich von Saas, Vicepreşedinte IVCK

“Ca răspuns la întrebarea dacă un doctor poate să recomande MEGAMIN pacienţilor săi, nu pot fi decât de acord, mai ales dacă pacienţii suferă de cancer. Părerea mea personală este că MEGAMIN ar trebui să fie administrat în faza incipientă a bolii. Rezultatele preliminare au dovedit că TMAZ este de un real succes acolo unde medicină nu poate interveni. Aceste boli cronice au în comun aceeaşi cauză, şi anume faptul că acele celule afectate încearcă să revină la condiţia lor iniţială. Ele se desprind şi devin autonome, ceea ce înseamnă că ele încearcă să trăiască fără oxigen. Obiectivul lor este să se desprindă ce celelalte celule, pentru a deveni independente ca şi în cazul formelor de viaţă primitive. Acest lucru este posibil numai în apă. Pentru a trăi în apă, celula trebuie să se degenereze şi să îşi reducă PH-ul cât mai aproape de concentraţia apei, al cărei PH normal este 7.0. PH-ul normal al organismului uman are valoarea de 7.4 şi chiar şi o mică modificare de 0.1 poate conduce la probleme severe de sănătate. (…) Intervenţia medicală din exterior este necesară pentru că boala să nu se înrăutăţească. Această intervenţie se poate face în diferite moduri. Medicina convenţională încearcă să taie aceste celule pe cale chirurgicală sau să le distrugă cu ajutorul anumitor substanţe. Deoarece acest tip de tratament este foarte dur, există pericolul ca şi celelalte celule sănătoase să fie distruse. Alte tratamente în afară de îndepărtarea pe cale chirurgicală sau distrugerea lor nu se cunosc până în prezent. Aici intervine Megamin. Ideea este de a nu distruge celulele degenerate, ci de a nu le mai hrăni. Acest lucru este realizabil prin normalizarea PH-ului mediului în care ea trăieşte. Ambele metode s-au dovedit a fi folositoare în vitro.

Această substanţă, Zeolitul micro-activat, aduce PH-ul celulelor la un nivel normal, astfel încât nu este nevoie să se facă o diferenţă între celulele anormale şi cele sănătoase. Rezultatul constă în aducerea la normal a PH-ului mediului în care se reproduc acestea. Deoarece celulele corpului au o durată de viaţă limitată, celulele degenerate mor în 6 săptămâni fără a se mai reproduce. Concluzionez că această metodă este foarte bună şi că acest Megamin nu face decât să îmbunătăţească vizibil starea organismului.”

Prof. Dr. Kresimir Pavelic, Seful Clinicii de Medicina Moleculara, Institutul Ruder Boskovic

“Substanta activa cu un grad ridicat de schimb de ioni este una la un milion dintre zeoliti, ceea ce a dus la atestarea unei proceduri speciale de obtinere. Procedura astfel mentionata mareste capacitatea de absorbtie de lichide a suprafetei pe care actioneaza, marindu-I astfel si incarcarea electrica, eliberandu-se legaturile crstaline de apa din interiorul structurilor, ceea ce duce intr-un final la marirea capacitatii de schimb de ioni. Zeolitii activi au de asemenea o actiune benefica in lupta cu diferitele boli. Recent a fost dovedit faptul ca anumite procese asemanatoare pot fi implicate in lupta impotriva bolilor maligne, diabet, artrita si boli ale sistemului cardiovascular. Nu este de mirare ca cele mai mari companii farmaceutice din lume incearca sa produca medicamente care sa regleze efectul proceselor de oxido-reducere la nivel celular.”

Prof. Dr. Wolfgang Thom, Seful Clinicii Villach-Austria

“S-au efectuat foarte multe studii clinice cu Megamin si sunt inregistrate pana in prezent peste  2000 de cazuri concrete, raspandite in inumeroase tari. Persoanele bolnave de ficat au avut cele mai bune rezultate. Analizele s-au ameliorat vizibil. Pacientii tratati prin chimioterapie au semnalat disparitia ciupercilor din cavitatea bucala, reducandu-se necesitatea chimioterapiei. Anumiti idicatori s-au normalizat (SE, E, L, gamma GT, AST, ALT, LDH). In majoritatea cazurilor, cererea de analgezice s-a diminuat semnificativ. Depresiile si insomniile au disparut. Fiind un puternic stabilizator al reactiilor de oxido-reducere si un remarcabil adjuvant pentru majoritatea bolilor cronice incurabile a fost si este folosite cu succes de pacienti bolnavi de cancer tratati la diferite clinici private din toata lumea.”

Rezultate interesante au fost obţinute în SUA cu pacienţii care suferă de carcinom, cercetătorii acestui studiu concluzionând că Megamin Activ poate fi administrat în diferite tipuri de tumori, testându-l pe pacienţi cu cancer de prostată, cancer de ficat, cancer intestinal şi cancer pulmonar (inclusiv cele în faza terminală):

  1. Cazul # 1 – Bărbat, 53 ani, cancer la ficat şi rinichi

Cancerul la rinichi a fost detectat în urmă 1,5 ani în timpul unei intervenţii chirurgicale pentru pietre la rinichi. Atunci s-a descoperit migrarea cancerului către ficat. Medicii au stabilit că nu exista nici o posibilitate de a folosi tratamentul cu chimioterapie. Starea pacientului s-a deteriorat, pierzând 15 kg în greutate. La o săptămână după începerea tratamentului cu MEGAMIN (8 capsule pe zi), a observat că pielea să nu mai avea o culoare gălbuie şi curând a câştigat în totalitate greutatea pierdută, iar starea sa generală a continuat să se îmbunătăţească. Cancerul său este acum în remisie, iar pacientul raportează că se simte perfect sănătos.

  1. Cazul # 2 – Bărbat, 68 ani, cancer de colon şi pulmonar

Cancerul a fost iniţial descoperit în luna noiembrie 1996 în timpul unei colonoscopii. Chirurgii au îndepărtat atunci 15 cm din colon şi o importantă masă canceroasă. În decembrie 1996, s-a descoperit că a avut loc o răspândire a cancerului la ficat şi plămâni. S-a început tratamentul de chimioterapie în ianuarie 1997, de-a lungul anului având foarte puţine îmbunătăţiri notabile în urma tomografiilor efectuate. Pacientul a început să ia MEGAMIN în noiembrie 1997. Un tomograf efectuat în 2 decembrie a arătat că nu mai exista nici un semn de cancer.

  1. Caz # 3 – Femeie, 55 ani, cu simptome de cancer ovarian

Carcinom de col uterinI îndepărtat chirurgical (1996). Recidivă a tumorii cu mai multe metastaze osoase. Prolaps de tumori (~ 9×9 cm) în vagin.

După 2 cicluri de chimioterapie a început să ia MEGAMIN (20.01.1998). Imediat, în 03.02.1998, masa tumorală a fost redusă cu 50%. Simte o ameliorare a durerilor în abdomen. Acum se simte mult mai bine. Starea ei generală s-a îmbunătăţit de asemenea foarte mult deoarece a luat MEGAMIN. Astăzi, ea insistă să consume MEGAMIN – câte 4 capsule la fiecare 2 ore.