Produsul Megamin

MEGAMIN ACTIV este un produs de origine minerală în totalitate. Conţine zeolit, un mineral natural de origine vulcanică, şi dolomit.
Caracterizat fizico-chimic, zeolitul este un aluminosilicat hidratat format din baze şi substanţe alcalino-pământoase cu o structură deschisă tridimensională de tip reţea. Structura Megamin_eticheta nouazeolitului, cu această reţea de tip grilă conţine ioni de calciu, magneziu, sodiu şi potasiu, precum şi molecule de apă. În natură există peste 100 de tipuri de zeoliţi. Datorită proprietăţilor sale, clinoptilolitul, ale cărui cristale au o formă lamelară, este cel mai bun tip de zeolit pentru utilizarea în medicina umană.
Tehnologia de fabricaţie numită nanotehnologie este o procedură specială, patentată, de micronizare a materiilor prime de rocă. Pariculele de rocă sunt expuse în timpul procesului de fabricaţie unor ciocniri repetate într-un interval de timp foarte scurt. Particulele se ciocnesc sub un anumit unghi ce determină o deplasare relativă a unei particule pe suprafaţa altei particule. O astfel de procedură, de măcinare în condiţii de coliziuni reciproce la intervale de timp extrem de scurte, duce la crearea de particule cu un diametru extrem de mic, care sunt stabile biologic, active şi cu un PH de 7,48.
Datorită metodei de prelucrare, zeolitul din componenţa produsului Megamin Activ se numeşte zeolit activat tribomecanic sau TMAZ. Modificările care apar sunt semnificative în ceea ce priveşte dimensiunea particulelor, suprafaţa activă, încărcarea electrostatică şi capacitatea de schimb de ioni.
Particulele activate tribomecanic au un diametru mai mic de 28nm, diametrul mediu al particulelor fiind de 11nm. În comparaţie cu particulele de zeolit simplu particulele de zeolit activat tribomecanic sunt de 6 ori mai mici. Suprafaţa specifică a zeolitului activat tribomecanic este de 1,8452, care este de aprox. 3 ori mai mare decât a zeolitului smplu.
Procesul de prelucrare are loc în aparatul numit activator tribomecanic.

STUDII DE UTILIZARE
Primele cercetări privind TMAZ-Megamin activ au fost făcute în 1997 printr-un proiect început la Facultatea de Tehnologie Alimentară şi Biotehnologie, apoi la Institutul Boskovic Rudjer din Zagreb. Ulterior alte instituţii s-au implicat în cercetări: spitalul Villach din Austria, spitalul din Leoben. Rapid au fost făcute studii pe pacienţi voluntari, iar efectele pozitive au determinat şi alte instituţii de cercetare să studieze efectele TMAZ asupra sănătăţii.
Rezultate interesante au fost obţinute în SUA cu pacienţii care suferă de carcinom şi cărora li s-a administrat Megamin Activ capsule. Cercetătorii acestui studiu au concluzionat că Megamin Activ poate fi administrat în diferite tipuri de tumori, ei administrând Megamin Activ unor pacienţi cu cancer de prostată, cancer de ficat, cancer intestinal şi cancer pulmonar (inclusiv cele în fază terminală). La toţi pacienţii a existat o îmbunătăţire a parametrilor hematologici şi biochimici.
Aceştia susţin că o schimbare în valoarea PH-ului lângă celulele tumorale (o scădere a acidităţii în celulele tumorale) poate avea un efect antitumoral. De asemeni este posibil ca TMAZ să participe catalitic la descompunerea agenţilor cancerigeni.
Studii pe pacienţi cu tumori au fost făcute şi în Croaţia. S-a administrat Megamin Activ pacientelor cu cancer de col uterin, şi metastaze osoase, cancer pancreatic şi cancer cu metastaze intestinale. Starea acestora s-a îmbunătăţit considerabil.
La spitalul privat Villach din Austria, zeolitul activat se utilizează în tratamentul multor tumori maligne de origini diverse: carcinom de colon, carcinom bronşic, mastocarcinom, tumori ovariene, carcinom pancreatic, carcinom hepatocelular.

MEGAMIN ACTIV BASIC CAPSULE

Conţine – 75% zeolit şi 25% dolomit (Ca şi Mg)

Sursa de zeolit – Lepoglava, Croaţia

Metoda de producţie – nanotehnologie

Ambalare – 180 capsule de 500mg în cutie de carton

Indicaţii de utilizare:

neutralizează radicalii liberi şi ajută organismul să stabilească echilibrul fiziologic;
elimină toxinele şi metalele grele din organism, întărind capacitatea de apărare a organismului;
reduce riscul de boli maligne şi formarea de tumori prin neutralizarea PH-ului;
întăreşte şi sprijină sistemul imunitar în combaterea bolilor cronice ca de ex: hepatită cu virus B sau C;
eliberează în organism ioni de Ca şi Mg;
adjuvant în diabetul zaharat;
adjuvant în boli provocate de hiperaciditate (osteoporoză, poliartrită).

Cod MEG-001
Preţ/flacon: 180 RON